Priser tilpasset budsjett

Vi gjør dine spesielle ønsker og behov til virkelighet, tilpasset budsjett ut i fra materialvalg, design og mengde.

Med stor vekt på visuell planleggingsfase og i direkte kommunikasjon med dere som kunder tegner vi i 3D, produserer innredningene fra bunnen av og leverer/tilpasser/monterer alt selv. Dette kan vi gjøre effektivt fordi delene kan produseres direkte fra tegningene i datastyrte CNC-maskiner kombinert med håndlaget sluttkvalitet.


Prisnivå.

Prisene våre kan tilpasses kundens budsjett ved valg av type design, materialkombinasjoner og størrelse på prosjektet, så vi trenger litt info og underlag for å kunne lage et bindende pristilbud. F. eks. vil et kvalitetskjøkken i heltre/glass havne litt over gjennomsnittet for et ferdigkjøkken, men kvalitets- og funksjonsmessig får dere mer igjen for pengene.

Vi har laget heltre kjøkken fra 80.000,- til 500.000,- ferdig montert, men de fleste har ligget mellom 120-200.000,-
Heltre overskap og benkeskap m/ hyller og dører fra 4.000,- til 8.000,-
Heltre skuffeseksjoner med heluttrekk, softdempede heltre skuffer fra 7.000,- til 12.000,-
Heltre/glass/stål spisebord fra 8.000,- til 30.000,-.
Salongbord fra 4.000,- til 15.000,-
Senger fra 5.000,- til 20.000,-


Vi kan gi pristilbud på alle typer kjøkken, bad, seksjoner og alle typer møbler.

Ut i fra telefonsamtale, møte her på verkstedet eller skisser fra dere kan vi gi et prisoverslag med alternative enkle skisser med forslag til design, materialer og overflatebehandling.


Vi kan også komme hjem til dere og kartlegge behov, foreta oppmåling for ca. kr 1.500,- som trekkes fra sluttsum ved evt. bestilling.

Da går vi gjennom ønsker og behov, muligheter og begrensninger, ser på romformer, arkitektur, farger, materialer og foretar en nøyaktig oppmåling for å kunne foreslå skissemessige løsninger og gi et spesifisert, bindende pristilbud.


3D-modellering, målsatte tegninger, perspektiver og fotorealistiske bilder for ca. 3-5.000,- som trekkes fra sluttsum ved evt. bestilling.

Hvis ønskes kan vi tegne ut forslag med nøyaktige, målsatte plan-oppriss-snitt-detalj- og perspektivtegninger og evt. 3-dimensjonale fotorealistiske JPG-bilder fra alle vinkler og detaljer. Gjennom 2-veis kommunikasjon med kunden kan vi så endre forslagene helt til vi oppnår løsninger i tråd med kundens ønsker.


Mer kvalitet for pengene.

Vi har ikke store utgifter til mellomledd, administrasjon, markedsføring, lagerbeholdninger osv. som standard forhandlere ofte har, og det kommer både kundene og oss til gode gjennom mer kvalitet for pengene. De fleste jobbene har kommet fra tidligere kunder, noen faste arkitektkontorer og deres forbindelser.


Du får unik design av innredninger med design og materialer i topp kvalitet.

De fleste prosjekter starter gjerne med en konkret forespørsel om å få laget noe spesielt som man ikke får hos vanlige ferdigkjøkken og møbelkjeder. Noen vet akkurat hva de vil ha og har kanskje skisset litt selv. Andre vet behovet men er mer usikre på design, materialvalg, mål og proposjoner osv. og hva slags resultat de ønsker seg.


Erfaring og referanser.

Vi har 20 års erfaring gjennom ca. 400 store og små prosjekter med å tegne og håndlage skreddersydde innredninger. for alle typer interiører.
Les gjerne hva vi har laget for noen av våre kunder i referanseliste PDF.


Kundene kan også selv zoome, rotere og se på løsningene i 3D.

Kunden kan også motta 3D-pdf filer hvor man kan zoome, rotere osv. alle innredningene på skjermen med f.eks. AdobeReader, eller også laste ned og installere gratis TopSolid'Viewer og da kunne bruke våre orginale 3D-CAD tegninger.


Prøv gjerne å tegne litt selv i 3D med denne gratis online boligplanleggeren fra 3Dbolig.no.


Framdrift, levering og montering til avtalt tid.

Vi sørger for at løsningene produseres til avtalt tid, og at alt ellers også utføres i riktig rekkefølge og kommer til rett tid uten forsinkelser pga. underleverandører. På store prosjekter er det viktig med koordinering av snekker, rørlegger, elektriker, gulvlegger og andre håndtverkere.


Design

Vi er ikke avhengig av noen standard design eller mål hverken på utforming eller dimensjonering av de enkelte deler eller bredde, høyde, dybder på skap. Vi tegner forslag spesifikt for hver enkelt kunde, og jo mer utradisjonelt desto mer spennende er det for jentene i verkstedet å lage det også.


Materialer.

Vi har tilgang til all verdens ulike treslag og materieler men har jobbet mest med heltre furu, eik, bjerk, bøk, kirsebær, lønn, ask, mahogny, merbau, MDF, overfinért MDF og fargelakkerte plater. Ofte i kombinasjon med farget- frostet- klart- eller sotfarget glass, rustfritt blankt eller børstet stål, aluminium og alle nye typer spennende materialer som bambus, fuktbestandig MDF og komposittmaterialer. Det siste nå er ny design av gjenbruksmaterialer!


Konstruksjon og sammenføyning.

Topp kvalitet i solide materialer gir mange muligheter for sammenføyninger og utførelse. Noen skap og møbler sammenføyes helt ferdig på verkstedet med skjulte skruer/plugger, eller de nye solide Domino pluggene, Lamello "kjeks", hel not og fals osv. Ved hjelp av datastyrt fresing for nye typer stålbeslag kan vi også lage innredninger som kan monteres effektivt på leveringsstedet, og møbler som nesten er "selvmonterende" med ny design.


Overflatebehandling og finish.

Alt finpusses både med maskiner og for hånd med superfinish før overflatebehandling.
Heltre blir oftest grunnoljet og oljevokset, med mellompussing og polering med pad.
Kan også leveres håndmalt, sprøytelakkert eller ubehandlet om dere ønsker å overflatebehandle selv.


Tilbehør.

Vi bruker markedets beste kvalitet når det gjelder tilbehør.

 • Skuffeskinnesystemer med softdempet heluttrekk.
 • Hengsler som er selvlukkende med demping av markedets beste kvalitet.
 • Sammenføyningsbeslag fra de beste produsentene som Blum, Hettich og Häfele.
 • Skapinnredninger, både selvproduserte og fra grossister.
 • Belysning. Alt av LED, halogen, lamper skaffes med gode rabatter.
 • Hvitevarer og vasker fra de fleste leverandører med gode rabatter. Se linker til våre leverandører i menyen til venstre.


Frakt, tilpasninger og montering

Vi produserer, pakker, frakter og monterer alt selv. Slik har vi direkte kontakt med kunden under montering. Ofte må noe spesialtilpasses på stedet, ønsker om endringer eller tillegg kan raskt utføres på vårt snekkerverksted uten forsinkelser.

Vi kan også lage ferdig sammensatte, hele seksjoner ut i fra kundens oppmåling når det skal f. eks. langt til fjells og kunden ønsker å ordne montering selv. I så fall prøvesammensettes alt her på verkstedet før det demonteres, merkes og pakkes for sikker frakt.


Utstilling, materialprøver og bilder

Ellers så har vi masse bilder, materialprøver i alle treslag, glass, overflater og farger og litt utstilling her på kontoret/verkstedet på Bryn. Vi har også mange steder hvor man kan komme og se innredninger i bruk. Kom gjerne innom oss her på verkstedet, fint om dere ringer eller mailer oss på forhånd da det hender vi alle er ute på montering.


Produkter

Vi har tegnet og produsert alle typer innredninger med spesialtilpasset design, mål og materialbruk, ofte møbler som kunden har lett etter i butikker, møbelkjeder og kjøkkenforhandlere men ikke funnet.

 • Kjøkkeninnredninger
 • Benkeplater i heltre, stein, Corian, glass og stål
 • Baderomsmøbler
 • Garderobeskap
 • Bokreoler
 • Stueseksjoner
 • TV og multimediaskap
 • Stereobenker
 • Vinreoler og barskap
 • Senger skreddesydd alle typer madrasser
 • Nattbord
 • Kommoder
 • Spisebord og uttrekkbare langbord
 • Salongbord
 • Arbeidsbord og skrivebord
 • PC og databord
 • Stoler
 • Sittebenker
 • Krakker
 • Resepsjoner
 • Kontorinnredninger
 • Restaurantmøbler
 • Hele hus- leilighets- og hytteinnredninger.
 • Alle typer spesialinnredninger for private og næringsliv